24 Kasım Öğretmenler Günü ile İlgili Düzenlenen Turnuva Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü ile İlgili Düzenlenen Turnuva Sona Erdi

24 Kasım Öğretmenler Günü ile İlgili Düzenlenen Turnuva Sona Erdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

12.12.2013 10:35

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine; Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, Siverek Askerlik Şubesi Başkanı Salih Çiçek katıldı.

Ödül töreninde; masa tenisi, satranç, voleybol, öykü, resim ve şiir alanlarında başarılı olan öğretmenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, "Öğretmenlerimize yönelik masa tenisi, satranç, voleybol, öykü, resim, şiir kategorilerinde düzenlenen yarışmalara birçok öğretmenimiz katıldı. Bu faaliyetlerle öğretmenlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönelmelerini sağladık. Kişisel gelişim semineriyle mesleki gelişimlerine katkı sunmaya çalıştık. Öğretmenler gecesiyle de bu çalışmalarımızı taçlandırdık. Yaptığımız etkinliklere katkı sunan tüm öğretmen arkadaşlarımıza E.Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Müdürlüğüne, İlçe Kapalı Spor Salonu Müdürlüğü'ne ve emeğiyle bu işin mutfağında olan değerli idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü ile İlgili Düzenlenen Turnuva Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement