29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Rize Belediye Başkanı Bakırcı, Cumhuriyetin 90. yıl dönümü dolayısıyla denize girerek gençlerle yüzdü

29.10.2013 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla denize girerek gençlerle yüzdü.

Halil Bakırcı, Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü üyeleri ve beraberindeki bir grup gençle belediyeye ait yatla Rize Limanı'ndan Karadeniz'e açıldı. Bakırcı ve beraberindekiler, ardından denize girerek yaklaşık 30 dakika yüzdü.

Bakırcı, denizden çıktıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl 19 Mayıs'ta denize girdiğini belirterek, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Rize'de deniz sezonunu açıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde ise deniz sezonunu kapatıyoruz. Su gayet iyi, kimseyi rahatsız etmeyecek ısıda. Suyun sıcaklığı 18 derece. Hava gerçekten geçen sezona göre çok daha iyiydi" dedi.

Geçmişte Rize'de denize girilecek alanın pek fazla olmadığını ifade eden Bakırcı, "Bu eksiklikleri gidermek için çalışma yaptık. Sahilde plaj ve denize rahat girilebilecek alanlar oluşturduk. Rize sahilinde denize girilebilecek alanlarda artık bir sıkıntı yok. Son yıllara göre yüzde yüzlük bir artış var" diye konuştu - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement