29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kütahya Valisi Yılmaz: "Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır"

28.10.2014 13:08

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 91. yıl dönümünü milletçe büyük bir heyecan ve gururla kutlandığını bildirdi.

Türk milletinin bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele verdiğini ve tüm yokluklara karşın bu haklı mücadeleden dünyaya örnek bir zaferle çıktığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Bu başarının ardında Türk milletinin fedakarlığı, vatan sevgisi ve azmi vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı'mızın kahramanlarını, bu vatan için canlarını feda ederek milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm Kütahyalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement