3. Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

3. Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kırıkhan Sevdalıları Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Fırıncılar Odası oldu.

21.05.2013 12:15  Güncelleme: 12:22

Kırıkhan Sevdalıları Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Fırıncılar Odası oldu.

Şampiyonluk karşılaşmasında mücadele eden fırıncılar ile kuyumcular arasındaki maç nefesleri kesti.

Şampiyonluk kupalarını İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kubilay Ayvaz'ın elinden alan Fırıncılar Odası büyük sevinç yaşadı.

Kırıkhan Kuyumcular Odası'nın ikinci olduğu turnuvada, üçüncülüğü ise Pazarcılar Derneği aldı. - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement