5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri

5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri
21.08.2013 14:21

Rize'deki şenlikler kapsamında "bilyeli tahta araba" yarışı gerçekleştirildi

Rize Belediyesince bu yıl 5'incisi düzenlenen, Çay ve Yaz Sporları Şenlikleri kapsamında "bilyeli tahta üraba" yarışı yapıldı.

Rize Sahil Parkında yapılan ve 35 takımın katıldığı yarış, kadınlar ve erkekler kategorisinde gerçekleştirildi. Bir kişinin tahta araba üzerine oturduğu diğerinin ise aracı arkasından iterek hız verdiği yarışma, 60 metrelik parkurda yapıldı.

Parkurda dubalar arasından en hızlı şekilde geçmeye çalışan yarışmacılar, fiziki güçlerini kullanarak yarışmayı kazanmaya çalıştı. Yarışmada birinciliği Hasan Basri Yazıcı ve Seyit Kutup Yıldız çifti, ikinciliği Hikmet Çaylak ve Cihat Çelik çifti, üçüncülüğü ise Yakuphan Karaali ve Volkan Aksu çifti kazandı.

Yarışma sonunda dereceye girenlere, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement