50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali - Son Dakika
Yerel

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali

Türk sinemasının sevilen sanatçıları, festival kapsamında düzenlenen geleneksel kortejde halkı selamladı

06.10.2013 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında geleneksel kortej geçişi gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile Nebahat Çehre, Ediz Hun, Eşref Kolçak, Sümer Tilmaç, Tanju Gürsu, Kuzey Vargın, Oya Aydoğan'ın da arasında bulunduğu Yeşilçam'ın sevilen sanatçıları, Antalya Kültür Merkezi (AKM) önünde üstü açık araçlara binerek, Büyükşehir Belediyesine kadar süren kortejde halkı selamladı.

Yaklaşık 2 saat süren yürüyüş boyunca vatandaşlara karanfil atan ve isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektiren sanatçılara Antalya halkı büyük ilgi gösterdi.

Ahu Tuğba ayağını burktu

Türk sinemasının önemli isimlerinden Ahu Tuğba, korteje tekerlekli sandalye ile geldi. Ayağını dün akşam düzenlenen 50. Yıl Özel Ödül töreni öncesi burktuğunu söyleyen Tuğba, "İlk etapta hissetmedim ama sonra dişimi sıktım, acısını belli etmemeye çalıştım. Tören sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldım" dedi.

Ayağı sarılı halde olan ve sağ ayak bileği çatladığı öğrenilen Tuğba, vatandaşlara saygısızlık olmaması için programı yarım bırakmadığını, sonuna kadar Antalya'da kalacağını belirtti. Tuğba, "Sanatçılarımıza ve bizi biz yapan, sevgisini veren insanlara saygımızdan dolayı devam edeceğim" diye konuştu.

Sanatçılar, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen kokteyle katıldı. Akaydın ile sanatçılar, belediye binası terasından halkı selamladı. Akaydın, burada yaptığı konuşmada, hiçbir politikacıya böyle meydanların nasip olmayacağını, meydanları Antalyalıların sevgisinin doldurduğunu söyledi.

Sanatçılardan Ediz Hun da halkla coşku içinde bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Oya Aydoğan ise halka gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement