600 Sporcunun Katıldığı Muhteşem Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

600 Sporcunun Katıldığı Muhteşem Ödül Töreni

600 Sporcunun Katıldığı Muhteşem Ödül Töreni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında okçuluk ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye giren 108 öğrenciye ödülleri dağıtıldı.

16.06.2013 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında okçuluk ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye giren 108 öğrenciye ödülleri dağıtıldı.

Hayri Tütüncüler Parkı'nda düzenlenen ödül törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, eşi Derya Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, Türkiye Okçuluk Federasyonu Gaziantep İl Temsilci Ramazan Taşkın ve 600'ye yakın sporcu katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, çocukları spora teşvik etmek amacıyla bu tür organizasyonların sürekli devam etmesini belirterek, emeği geçen başta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise "Bu yapılan etkinliklerin sonucunda birçok sporcumuz veya sporsever gencimiz ödül kazanmıştır. Öncelikle onları kutluyorum. Onların buraya gelmesini sağlayan velileri kutluyorum, onlara bu eğitimleri veren hocaları kutluyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak spora katkımız daha çok halk sporu, halk için yapılan spor, sağlık için yapılan spor çerçevesindendir. Bugün onlardan bir tanesine şahitlik yapıyoruz. Değerli Vali yardımcımız ile birlikte bugün sizlerle beraberiz. Ben ve Vali Yardımcımız birer sporcumuza ödüllerini vereceğiz. 100'ün üzerinde bugün bisiklet dağıtıyoruz. Ben tüm sporcularımıza tekrardan başarılar dilerken emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, okçuluk ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödül olarak madalya ve bisikletleri, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, Türkiye Okçuluk Federasyonu Gaziantep İl Temsilci Ramazan Taşkın tarafından takdim edildi. Festivalde emeği geçen kurum müdürlerine de teşekkür plaketi Başkan Asım Güzelbey tarafından verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 600 Sporcunun Katıldığı Muhteşem Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement