7 Yıldır Nikahsız Yaşayan Çifti Polis Nikah Masasına Götürdü - Son Dakika
Yerel

7 Yıldır Nikahsız Yaşayan Çifti Polis Nikah Masasına Götürdü

7 Yıldır Nikahsız Yaşayan Çifti Polis Nikah Masasına Götürdü

Karabük Emniyet Müdürlüğü, 7 Yıldır Nikahsız Yaşayan, 4 Yaşında Bir Çocukları Bulunan Çiftin Nikahlarının Kıyılmasını Sağladı.

20.01.2011 23:36

Karabük Emniyet Müdürlüğü, 7 yıldır nikahsız yaşayan, 4 yaşında bir çocukları bulunan çiftin nikahlarının kıyılmasını sağladı. Nikah masasına kucağındaki oğlu ile oturan 24 yaşındaki Raif Karademir ile 23 yaşındaki Mürvet Koçaklı'nın nikah şahitliklerini polis yaptı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Adatepe Mahallesi'nde yaşayan ve 4 yaşında Suat adında bir çocukları bulunan Raif Karademir ile Mürvet Koçaklı'nın 7 yıldır nikahsız yaşadığını öğrenerek, nikahlarının kıyılması için çalışma başlattı. Bugün, Karabük Belediyesi Nikah Salonu'na eşi Mürvet Koçaklı ile gelen Raif Karademir kucağındaki oğluyla nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliklerini Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ömer Becek ile polis memuru Mehmet Yurtseven yaptı. Nikah memuru Bahattin Gül, "Emniyet amirliğimizin girişimleriyle evlenmek için belediyemize başvuran bu çiftimize gerekli yardımları yaparak, bu safhaya kadar getirdikleri için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diyerek nikahı kıydı. Ömer Becek, "Yuvayı dişi kuş yapar" diyerek evlilik cüzdanını Mürvet Koçaklı'ya verdi.

Çiftin 7 yıldır nikahsız yaşadığını belirten Ömer Becek, "Kaldıkları evi gördük, istek ve taleplerini değerlendirdik. Önce aile yapısını düşünerek nikahlarını yapmayı düşündük. Kendilerinin maddi olarak, evleri ve iş yönünden bazı eksiklikleri, sıkıntıları var. Bunlarla da alakalı çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda sonuçlandıracağız. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi.

İşsiz olan Raif Karademir ise, "Sağ olsun Emniyet Müdürlüğümüz yardım etti ve nikahımızı kıydı. Onların haklarını ödeyemem. Bundan sonra çalışarak aileme bakmak için uğraşacağım" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 7 Yıldır Nikahsız Yaşayan Çifti Polis Nikah Masasına Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement