"80 Yılda Yapılmayan Hizmeti 10 Yılda Yaptık" - Son Dakika
Yerel

"80 Yılda Yapılmayan Hizmeti 10 Yılda Yaptık"

"80 Yılda Yapılmayan Hizmeti 10 Yılda Yaptık"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, hükümet olarak 80 yılda gerçekleştirilmeyen hizmeti 10 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi.

11.08.2012 13:00  Güncelleme: 13:27

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, hükümet olarak 80 yılda gerçekleştirilmeyen hizmeti 10 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Partisinin Bağlar, Sur ve Yenişehir ilçe teşkilatlarını ziyaret eden İçten vatandaşların sorunlarını dinledi.

İçten Sur İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde İlçe Başkanı Şafak Yontürk ve partili kadınlar ile İskenderpaşa mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi'nce düzenlenen iftara katılan İçten burada yaptığı açıklamada, kentte gezmedikleri mahalle, cadde ve sokak kalmadığını ifade ederek, 2002 yılından bu yana halkın çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Her gittikleri yere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve sevgilerini götürdüklerini ifade eden İçten, "Kendisiyle bire bir görüşmelerimizde gittiğimiz yerlere selamını götürmemizi istiyor. Bizler onun elçileriyiz. Parti olarak yardıma muhtaç ailelere sürekli gıda paketleri dağıtıyoruz. Hiçbir zaman reklam peşinde koşmadık. Bizim en büyük ve en etkili reklamımız halka hizmettir. Hükümet olarak 80 yılda yapılmayan hizmeti 10 yılda gerçekleştirdik. Eksik kalan ne varsa tamamlayacağız. Her zaman halkın içinde olmaya gayret sarf ediyoruz. Sağlıktan, eğitime kadar tüm talepleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu halk için ne yaparsak azdır" dedi.

Muhabir: Aziz Aslan/ Sema Kaplan

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel '80 Yılda Yapılmayan Hizmeti 10 Yılda Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement