83. Simav Panayırı Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

83. Simav Panayırı Sona Erdi

83. Simav Panayırı Sona Erdi
27.08.2015 12:15

Kütahya’nın Simav ilçesinde bu yıl 83.üncüsü düzenlenen Turizm ve Ticaret Panayırı dün akşam yatsı namazının ardından yapılan dua ve lokma hayrı etkinliğiyle sona erdi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde bu yıl 83.üncüsü düzenlenen Turizm ve Ticaret Panayırı dün akşam yatsı namazının ardından yapılan dua ve lokma hayrı etkinliğiyle sona erdi.

150 dekarlık Leylekkürü mevkiinde gerçekleştirilen 10 günlük Turizm ve Ticaret Panayırı 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü başlamıştı.

500'e yakın işyerinin açıldığı panayırı 10 günlük süreçte yaklaşık 150 bin dolayında vatandaş ziyaret etti.

Vatandaşlar belediyenin önderliğinde düzenlenen panayırda bir yandan ucuz alışverişin tadını çıkarırken bir yandan da çoluk çocuk lunaparkta hep birlikte eğlencenin doruğuna ulaştı.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 83. Simav Panayırı Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement