9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali - Son Dakika
Yerel

9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, 9.Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

21.05.2013 16:34

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, 9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'nin 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Torun, Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda düzenlediği basın toplantısında festivale ilişkin bilgiler verdi.

Bir ilin gelişmişlik ölçüleri arasında kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemli yer tuttuğunu ifade eden Torun, şöyle konuştu:

"Bu nedenle ilimizdeki kültürel ve sanatsal faaliyetleri son derece önemsiyoruz. Ordu Belediyesi ve Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Yardımlaşma Vakfı ile düzenleyeceğimiz festivaliz de bu etkinliklerden bir tanesidir. Geleneksel hale getirilen festivalimiz, bilindiği gibi ülkeler arasında kültür alış verişinin sağlanmasının yanı sıra kentimizin turizm alanında gelişmesine önemli katkıları bulunmaktadır. Her yıl olduğu gibi sahip çıktığımız ve önemsediğimiz 9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ni 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğiz."

Torun, festivale 10'nu yabancı, 10'nu yerli olmak üzere 20 tiyatro grubunun katılacağını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 9. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement