Acil Bakım Hemşireliği Kursu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Acil Bakım Hemşireliği Kursu

19.03.2012 09:40

Karabük İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, Acil Bakım Hemşireliği Kursuna katılacak personelinin 23 Mart mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Karabük İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, Acil Bakım Hemşireliği Kursuna katılacak personelinin 23 Mart mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, illerinde yataklı tedavi kurumları acil bakım ünitelerinde çalışan hemşirelerin sertifikalandırılmaları amacıyla dönemler halinde bu kursun açıldığını söyledi.

Kursun 7 ilde 9 Nisan ile 1 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını belirten Eren, "Yataklı tedavi kurumları acil bakım ünitelerinde çalışan hemşirelerin sertifikalandırılmaları amacıyla dönemler halinde açılan Acil Bakım Hemşireliği Kursunun, 2012 yılı 2. dönemi Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Trabzon, Erzurum ve Konya illerinde uyulacaktır" dedi.

İlde bulunan bütün yataklı tedavi kurumlarının acil bakım ünitelerinde çalışan hemşirelerden eğitime katılmak isteyenler, sağlık müdürlüğüne müracaat ederek başvuru formunu almaları gerektiğini ifade eden Eren, eğitime katılmak isteyen personelin, başvuru formu, diploma ve kimlik fotokopisi ile birlikte, bağlı olduğu kurum aracılığı ile 23 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüğünün eğitim şubesine başvurması gerektiğini söyledi.

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acil Bakım Hemşireliği Kursu - Son Dakika


Advertisement