Acıpayamlı Hanımlardan Yoksul Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Acıpayamlı Hanımlardan Yoksul Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Acıpayamlı Hanımlardan Yoksul Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Acıpayam'da faaliyet gösteren Yeni İklim Hanımlar Derneği, ihiyaç sahibi olan ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

19.09.2013 18:50

Acıpayam'da faaliyet gösteren Yeni İklim Hanımlar Derneği, ihiyaç sahibi olan ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

Dernek, bu kapsamda çanta, defter, kalem, kırtasiye ürünleri başta olmak üzere öğrencilerin bütün okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan yardım paketlerini, Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu'nda eğitim öğretim gören ve okul yönetimin belirlediği 27 öğrenciye verdi.

Dernek Başkanı Hülya Saraçoğlu, ihiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunmaya karar verdiklerini, bu kapsamda ilk olarak Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırladıkları paketi verdiklerini söyledi.

Yoksul vatandaşların okul sıkıntılarını sona erdirmek için bu yardımı yaptıklarını dile getiren Saraçoğlu, "Dar durumda olan vatandaşlarımız okulların başlaması ile çocuklarının malzemeleri konusunda sıkıntı çekiyorlar. Bu konuda dernek olarak ailelere bir nebze olsun destek olmak istedik" dedi.

Dernek üyelerinden Nuran Yavuz da ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirmek ve toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu kuvvetlendirmek için çalıştıklarını belirterek, "Bu yardımları yapmada biz sadece köprü vazifesi görüyoruz. Asıl yardımı bize bu imkanları öğrencilere ulaştırmamızda yardımcı olan Acıpayam esnafı yapıyor" şeklinde konuştu.

Okul Müdür Vekili Şaban Kan da yapılan yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve dernek yönetimine teşekkür etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayamlı Hanımlardan Yoksul Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement