Acısını Kalbine Gömüp Takımının Başına Geçti - Son Dakika
Yerel

Acısını Kalbine Gömüp Takımının Başına Geçti

Acısını Kalbine Gömüp Takımının Başına Geçti

Babası ve ağabeyini kansere kurban veren Bağlar Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Şaban Gültekin acısını kalbine gömüp takımının başında sahaya çıktı.

26.11.2013 17:25

Diyarbakır DSİ Spor'un kurucularından olan Cuma Gültekin'den sonra Bağlar Gençlik Spor Kulübü'nün kurucularından ve yöneticilerinden olan oğlu Murat Gültekin'in de kansere yenik düşerek vefat etmesi spor kamuoyunu yasa boğdu. Sporcular sahaya anlamlı bir pankartla çıkarken, babası ve ağabeyi gibi spora hizmet eden bir aileden gelen Şaban Gültekin acısını kalbine gömerek takımın başında sahaya çıktı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Bir kaç gün önce vefat eden Murat Gültekin'in kurucuları arasında olduğu Bağlar Gençlik Spor Kulübü, hafta sonu oynadığı Hakkari Anadolu Lisesi mücadelesi öncesinde kulübün kurucularından Cuma Gültekin ve Murat Gültekin anısına pankart açtı. Ailelerinde yer aldığı tribünde göz yaşları sel olurken, Bağlar Gençlik Spor Kaptanı bir kaç gün önce vefat eden Murat Gültekin'in oğlu Fırat Gültekin'e karanfil vererek, kulüp olarak acılarını paylaştıklarını belirtti.

KARDEŞ ACISIYLA MAÇA ÇIKTI

Bağlar Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Şaban Gültekin, abisinin vefatı dolayısıyla gerçekleştirilen duygusal maçta oyuncularına teşekkür etti. Gültekin; "Acımız taze. Ağabeyimi kaybettim. Kulübümüzü babamız kurmuştu. Yıllar sonra ağabeyimle canlandırmak istedik. Amacımız gençlerimiz kahve köşelerinden kurtarıp, salon sporlarını sevdirmekti. 3. Lig'de tek amacımız bu memleketin, bölgenin gençlerine küçükte olsa bir katkıda, faydada bulunmak. Bu amaçla bu kulüp kurulmuştu. Ağabeyimi bir kaç gün önce kaybettik. Bu maça çıkmayacaktım aslında ama sporcu kardeşlerimiz özellikle rica etti. Biz bir aile kulübüyüz. Bu acı hepimizin ama bu maça rahmetli abim için çıkmak istediklerini belirttiler. Özellikle ailemizi davet ettiler. Acımıza rağmen buraya geldik. Sporcu kardeşlerimiz pankart yapmışlar. Bu bizi daha da duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Duygu yoğunluğu altında oynanan mücadelede Bağlar Gençlik Spor Kulübü, rakibini 3-1 ile geçti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Acısını Kalbine Gömüp Takımının Başına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement