Adana Byz Algomed Spor'un İzmir Sefası - Son Dakika
Yerel

Adana Byz Algomed Spor'un İzmir Sefası

Adana Byz Algomed Spor\'un İzmir Sefası

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu’nda liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı grubun genç ve dinamik takımlarından İzmir TFL Altekma maçını da 3-0 kazanıp puanını 31’e çıkardı.

07.12.2015 10:20

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu'nda liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı grubun genç ve dinamik takımlarından İzmir TFL Altekma maçını da 3-0 kazanıp puanını 31'e çıkardı. Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala maç kaybetse dahi liderliğini puan farkıyla garantiledi.

İzmir Atatürk Spor Salonunda oynanan Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, Yönetim Kurulu Üyesi Baran Çetin'in de izlediği maça iyi başlayan Adana Byz Algomed Spor 1. seti 25-22, 2. seti 25-22, 3. seti 25-18, maçıda 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı.

Ligde oynadığı 11 maçta sadece 2 puan kaybeden, açık ara liderliğini devam ettiren Adana temsilcisi topladığı 31 puanla ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı garantiledi.

DOĞANER: "BU BAŞARIYA DUYARSIZ KALINMASIN"

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları grubun genç ve dinamik takımlarından TFL Altekma maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maçı da alarak çıkışımızı devam ettirdik. Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala liderliğimizi puan farkıyla garantiledik. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Ankara Maliye Okulları maçını da kazanarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Voleybol adına Adanamızı en iyi şekilde temsil eden, kamuoyunun takdirini kazanan bu takıma Mülki amirlerimizin, Adana Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin destek vererek sahiplenmesini bekliyorum. Bu takım şuana kadar Adanamızı en iyi şekilde temsil etti. Etmeye de devam edecektir. Bu başarıya duyarsız kalınmasın. Teknik heyetimizi ve sporcu kardeşlerimi gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Byz Algomed Spor'un İzmir Sefası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement