Adana Demirspor U 21 Maçları Gençlik Stadı'nda Oynanacak - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor U 21 Maçları Gençlik Stadı'nda Oynanacak

Adana Demirspor Kulübü Altyapı Sorumluları Kazım Bozan, TFF ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrası Pazar günkü Adana Demirspor-Kayserispor U 21 maçının Gençlik Stadı’nda oynanacağını bildirdi.

30.09.2014 17:54

Adana Demirspor Kulübü Altyapı Sorumluları Kazım Bozan, TFF ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrası Pazar günkü Adana Demirspor- Kayserispor U 21 maçının Gençlik Stadı'nda oynanacağını bildirdi.

Bundan böyle maçların Gençlik Stadı'nda oynanacağını ifade eden Bozan ve taraftarların Kayseripor maçını ücretsiz olarak izleyebileceğini de söyledi. Bozan, "Altyapımızda çok yetenekli sporcularımız var. Taraftarımızdan ricamız, A takım maçı öncesi gençlerimizin maçını izleyip, onlara destek ve moral versinler. Zaten Sportif Direktörümüz Samet Aybaba ve Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, altyapımızı çok yakından takip ediyorlar. Her iki hocamız da Adana Demirspor için bir büyük değer. Ünal hoca bir çok antrenmana başarılı olan gençleri A takım idmanına alıyor. İnanıyorum ki yakın zamanda bu evlatlarımız çok başarılı olacaklar. Ben 24 saat kulüpteyim. Tüm deplasmanlara kafileyle gidiyorum. Alt yapı sporcu velileri ile toplantı ve yemekler düzenliyoruz. Adana Demirspor büyük bir ailedir. Biz halkımızla beraberiz. Yönetim kurulumuz da alt yapıyı çok yakından izliyor ve takip ediyor. Adana Demirspor Yönetim Kurulu'nun tamamı iş adamlarından oluşuyor. Hepsi de işlerinde başarılı ve kariyer sahibi insanlar. Siz değerli taraftarımızın desteği ile alt yapı da çok değerli çocuklarımızı. A takıma kazandırmayı hedefledik. Ayrıca alt yapı hocalarımız işlerine çok önem vermekteler" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor U 21 Maçları Gençlik Stadı'nda Oynanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement