Adana Lezzet Festivali'nde Genç Şefler Yarışıyor - Son Dakika
Yerel

Adana Lezzet Festivali'nde Genç Şefler Yarışıyor

Adana Lezzet Festivali\'nde Genç Şefler Yarışıyor

Adana Lezzet Festivali'nde bu yıl ikincisi düzenlenen liselerarası 'Genç Şefler Yarışıyor' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Bursa'dan katılan bir öğrenci birinci olurken, Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden katılan öğrenciler ikinci ve üçüncü oldu.

10.10.2023 16:48

Adana Lezzet Festivali'nde bu yıl ikincisi düzenlenen liselerarası "Genç Şefler Yarışıyor" yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde "Genç Şefler Yarışıyor" yarışmasının bu yıl ikincisi düzenlendi. Yarışmada Bursa'dan katılan kız meslek lisesinden bir öğrenci birinci olurken 7 bin 500 TL, Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden katılan öğrencilerde ikinci 5 bin TL ve üçüncü olurken 2 bin 500 TL ödülün sahibi oldu.

Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde genç şefleri yetiştiren alan öğretmeni Fatma Gülten Demir," Bu tür yarışmaların sektörün ilerlemesi ve öğrencilerin işlerinde kendilerini geliştirmeleri için teşvik edici" sözlerine yer verdi. Okul müdürü Ayşe Türkoğlu ise "Okulumuzun başarıları bizi gururlandırıyor, öğrencilerimizi tebrik ederiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Lezzet Festivali'nde Genç Şefler Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement