Adanaspor'un Son Transferi Barbaros Kampa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Adanaspor'un Son Transferi Barbaros Kampa Katıldı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Adanaspor'un, Konyaspor'dan transfer ettiği Barbaros Barut'un takımın hazırlık kampına katıldığı bildirildi.

02.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un, Konyaspor'dan transfer ettiği Barbaros Barut'un takımın hazırlık kampına katıldığı bildirildi.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni yılda transfer çalışmalarını sürdüren Adanaspor'da geçen günlerde sözleşme imzalanan Barbaros Barut, sabah saatlerinde Adana'ya gelerek takımın öğlen yaptığı çalışmada yer aldı.

Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde kısa bir toplantı yaparak yeni transfer Barbaros'u takıma tanıttı.

Takımın yeni bir diğer transferi Yaser Yıldız da antrenmanlarda gösterdiği performans ile ikinci yarı öncesinde umut verdi. A2 takımı ile oynanan taktik çift kalede Okan Salmaz ile birlikte gol yollarında etkili gözüken Yıldız'ın takıma çabuk uyum sağladığı belirtildi.

Öte yandan, turuncu beyazlı ekibin ilk hazırlık maçını 6 Aralık cuma günü Osman Yereşen Tesislerinde İskenderun Demirçelikspor ile yapacağı bildirildi.

Ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile tur için mücadele edecek Adanaspor daha sonra ligde arka arkaya Denizli ve Karşıyaka ile sahasında mücadele edecek.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor'un Son Transferi Barbaros Kampa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement