Aday Adayı Ulusoy'dan Başkan Bülent Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Ulusoy'dan Başkan Bülent Çakır'a Ziyaret

Aday Adayı Ulusoy\'dan Başkan Bülent Çakır\'a Ziyaret

AK P arti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti.

20.03.2015 19:01

AK P arti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bülent Çakır ile bir araya gelen Levent Ulusoy yapacağı projelerden söz etti.

Bizler için canlarını feda etmekten çekinmeyen bu güzel insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Levent Ulusoy, şehitlerimizin, gazilerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini dile getirdi. Türkiye'nin geleceği için var gücüyle çalışacağını söyleyen Ulusoy, her zaman gazilerimizin yanında olacağız şeklinde sözlerine devam etti. Şehit aileleri, gaziler ve aileleri için projesinin bulunduğunu söyleyen Levent Ulusoy, daha kaliteli bir yaşam sürebilmeleri adına ellerinden gelen bütün gayreti göstereceğini dile getirdi.

Başkan Çakır yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Aday Adayı Levent Ulusoy'a çıktığı bu yolda başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Ulusoy'dan Başkan Bülent Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement