Aday Din Görevlilerine Hazırlayıcı Eğitim Kursu Vereldi - Son Dakika
Yerel

Aday Din Görevlilerine Hazırlayıcı Eğitim Kursu Vereldi

Aday Din Görevlilerine Hazırlayıcı Eğitim Kursu Vereldi

Malatya İl Müftülüğü, yeni göreve başlayan aday imam hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerine yönelik ‘Hazırlayıcı Eğitim Kursu’ düzenledi.

17.03.2014 15:14

Malatya İl Müftülüğü, yeni göreve başlayan aday imam hatip, müezzin-kayyım ve Kur'an kursu öğreticilerine yönelik 'Hazırlayıcı Eğitim Kursu' düzenledi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda 1,5 ay süren Hazırlayıcı Eğitim Kursu'na 50 imam hatip, 3 müezzin kayyım ve 14 Kur'an kursu öğreticisi olmak üzere toplam 67 yeni din görevlisi katıldı. Kursta; başta İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül olmak üzere Müftü Yardımcıları Cengiz Yağcı, Hacı Mustafa Kılınç ve İhsan Mesut Akbaş, Kale İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mesut Koşar ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdülkerim Keleş tarafından çeşitli konularda eğitim verildi.

Kurs bitiminde kursiyerlerle bir araya gelen İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, yeni göreve başlayan din görevlilerini tebrik edip bu kutsal görevi layıkıyla yapmaları yönünde tavsiyelerde bulundu ve kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Din Görevlilerine Hazırlayıcı Eğitim Kursu Vereldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement