Aday Gösterilmeyen Güler, SP'ye Geçti - Son Dakika
Yerel

Aday Gösterilmeyen Güler, SP'ye Geçti

Aday Gösterilmeyen Güler, SP\'ye Geçti

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Erdal Tahsin Güler, SP'ye geçti.

05.02.2014 10:09  Güncelleme: 10:06

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Erdal Tahsin Güler, aday gösterilmeyince Saadet Partisi'ne geçti.

Güler'in Sadet Partisine geçmesi nedeniyle il teşkilatında bir tören düzenlendi. Törene İl Başkanı Hüseyin Uğuz, Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ile partililer katıldı. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Hüseyin Uğuz, Saadet Partisi'ne bugün olduğu gibi, Türkiye genelinde birçok katılım olduğunu söyledi. Bugün partilerine katılan Güler'in aynı zamanda Güneyyurt beldesinde Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adayı olduğunu ifade eden Uğuz, "İktidar çözüm üretmekten çok, sıkıntı ve dert üretmektedir. Bunu gören insanlarımız sıkıntılarına ve dertlerine çözüm üretebilecek olan Saadet Partisi'ne yönelmektedirler. Çünkü biz laf değil, iş yapıyoruz. Geçmiş dönemlerde yaptığımız işler, yapacağımız işlerin referansıdır" dedi.

Saadet Partisine geçen Erdal Tahsin Güler ise Saadet Partisi'ne katılmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Konuşmaların sonunda İl Başkanı Hüseyin Uğuz, Saadet Partisine katılan Erdal Tahsin Güler'e parti rozetini taktı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Gösterilmeyen Güler, SP'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement