Adem Işık Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adem Işık Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Ziyaret Etti

Adem Işık Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç.Dr.Adem Işık, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.
Seçim çalışmaları hakkında Dernek Başkanı Hızal'a bilgi veren Sivas...

19.11.2013 10:05

AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları hakkında Dernek Başkanı Hızal'a bilgi veren Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, "Sivas'a hizmet için göreve talip oldum. Ben geçmişte herhangi bir görevim yokken de İyilik Derneği çatısı altında mazlumun, garibanın ve yardıma muhtaç insanlarımızın yanındaydım. Kapımızı çalan kimseyi boş çevirmedik. Köy köy dolaşarak engellilerimizden yardıma muhtaç olanlara kadar Sivas halkının zor anlarında hep yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İçimdeki bu hizmet aşkını daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için geçmişte milletvekilliğine talip olmuştum şimdi de belediye başkanlığına aday adaylığı sürecinden göreve talibim." dedi.

Dostları ziyaret ederek hayır dualarını aldıklarını dile getiren Işık, "Sizlerde hayır dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Yüce Allah bizlere Türkiye'nin en güzel iline ve halkına hizmet etmeyi nasip ederse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alarak tüm şehri kucaklayarak hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, "Belediye Başkanlığı şehirdeki herkesin hem maddi hem de manevi olarak yanında olmayı gerektiren zor bir makam. Çıkmış olduğunuz bu yolda Rabbim sizleri utandırmasın, hakkında hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Bizleri ziyaret ettiğiniz için bende sizlere teşekkür ediyorum. " dedi.

Konuşmaların ardından Işık, Şehitler Müzesini gezerek Dernek Başkanı Hızal'dan bilgi aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Işık Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement