Adilcevaz'da Halk Toplantısı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Halk Toplantısı Yapılacak

Adilcevaz\'da Halk Toplantısı Yapılacak

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy başkanlığında "Adilcevaz" konulu halk toplantısı yapılacağı bildirildi.

03.01.2013 09:44  Güncelleme: 09:51

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de davet edildiği "Adilcevaz" konulu halk toplantısı yapılacağı bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak toplantı öncesi bir açıklama yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, yılın belirli dönemlerinde düzenledikleri halk toplantısını 2013 yılının ilk haftasında yapacaklarını belirtti. Göksoy, "Bu defa toplantıya kamu kurumlarının temsilcilerini de davet ederek farklı bir boyut kazandırmak düşüncesindeyim. Vatandaşlarımızın toplantıya katılarak gerek görüş ve düşüncelerini gerekse eleştirilerini yapmasını istiyorum. Bütün kamu kurum amirlerinin katılacağı Adilcevaz konulu toplantıda Adilcevaz'ı daha ileriye nasıl taşırız, bunun için hangi kuruma ne iş düşüyor bunları konuşacağız. Kadirşinas halkımızdan da bu konudaki düşüncelerini alacağız. Yapacağımız toplantıya tüm halkımız davetlidir" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Halk Toplantısı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement