Adilcevaz'da Mekke'nin Fethinin Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Mekke'nin Fethinin Yıldönümü Kutlandı

Adilcevaz\'da Mekke\'nin Fethinin Yıldönümü Kutlandı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Mekke’nin fethinin 1384. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

31.12.2014 22:34

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Mekke'nin fethinin 1384. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Bitlis şubesi tarafından düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

AGD Bitlis Şubesi Komisyon Başkanı Gökhan Evran yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerlere saygılı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Adilcevaz Belediye Necati Gürsoy, böyle bir etkinlik düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Gençliğimiz olması gereken ve yaşaması gereken yerde değil. Ancak gençlerimize hatta bizim yaşımızdakilere neler yapmamız gerekenleri ve nelerin yapılmaması gerekenleri söyleyen, anlatan ve böyle programlar yapan dernekler kuruluşlar oldukça seviniyoruz. İnşallah gençlerimizde yavaş yavaş bu yaşantının içerisine geleceklerdir. Bazı gençlerimiz arzu etmeseler de, çocuklar sıkıntı yaşasalar da bu yanlış yaşantılardan vazgeçerek gerçek yaşama döneceklerdir. Böyle bir geceyi düzenleyen Anadolu Gençlik Derneğine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Muhammed Yeşilyurt, Misyonerlik Faaliyetleri ve Mekke'nin Fethi üzerine konuşma yaptı.

Programa Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, Şube Müdürü Ergün Ergören, İl genel meclis üyesi Halil Sergici, Belediye meclis üyesi Fikri Ölçücü, Emekli Öğretmen Kadir Turan ve çok ayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Mekke'nin Fethinin Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement