Adıyaman 1954 Spor Sahadan Galip Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman 1954 Spor Sahadan Galip Ayrıldı

Adıyaman 1954 Spor Sahadan Galip Ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, rakibi Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u kendi evinde 2-1 galip geldi.

06.03.2016 16:35

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor, rakibi Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'u kendi evinde 2-1 galip geldi.

Adıyaman Atatürk Stadında oynanan maçta zirve mücadelesi verildi. Maç öncesinde geçtiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Adıyaman Belediyesi Hentbol takımının iki oyuncusu için saygı duruşunda bulunuldu.

Maç eksiği ile Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'un 2 puan altında olan Adıyaman 1954 Spor, 2-1 galip geldiği maç sonrası rakibinin 1 puan üzerine çıktı.

Maç sonunda Adıyaman 1954 Spor futbolcu, yönetici ve taraftarı sevinç gösterisinde bulunurken, rakip takımın sporcu ve yöneticileri ile maç sonrası gerginlik yaşandı.

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç maç sonrası yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir galibiyet almanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımımız inşallah lig sonunda 3. lige çıkacaktır. Bölgemizde ki diğer illerin takımları üst ligde mücadele ederken, Adıyaman'ı temsil eden bir takımımız üst ligde yer almıyor. Hedefimiz takımımızı bu yıl bir üst lige çıkarmaktır. Adıyaman tarihinde hiçbir sezon taraftarımız bu kadar muhteşem olmamıştı. Binlerce taraftarımız tribünleri doldurarak, futbolcularımız gibi yüreklerini ortaya koydular. Futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve taraftarımızı kutluyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman 1954 Spor Sahadan Galip Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement