Adıyaman Belediyesi Konservatuvarı tiyatro ekibi, ramazan ayı dolayısıyla çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Adıyaman Belediyesi'nce her akşam farklı bir mahallede ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarda çocuklar doyasıya eğleniyor.
Yeni Mahalle Bilgi Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen etkinlikte Hacivat-Karagöz, palyaço, Nasrettin Hoca ile İbiş sahne alarak, çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Havai fişeklerin renk kattığı programda, çeşitli fıkralar anlatıldı, illüzyon gösterileri yapıldı.
Programda zaman zaman sahne alan müzisyen Mahmut Yıldırım ile Ozan Duymaz da birbirinden hareketli türküler seslendirdi.
Çocuklara yönelik programların ramazan boyunca süreceği bildirildi.
Muhabir: Hakan Furkan
Yayıncı: Sevil Çelik - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Adıyaman'da Çocuklar İçin Ramazan Etkinliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.