Adıyamanspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Adıyamanspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Adıyamanspor'un, yeni sezon kamp programı hazırladı.

15.07.2011 17:40

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Adıyamanspor'un, yeni sezon kamp programı hazırladı.

Sarı-yeşilli ekip, yeni sezon hazırlıkları için 20 Temmuz'da kendi tesislerinde toplanacak.

Hazırlıkların ilk etabını kendi evinde yapacak olan Adıyamanspor, 15 gün sürecek ilk etap kamp programı boyunca teknik direktör Faik Demir yönetiminde güç ve kondisyon depolayacak. Buradan ikinci etap kamp programı için Bolu'ya gidecek sarı-yeşilli futbolcular, kampı tamamladıktan sonra Adıyaman'a dönecek.

Açılış maçında süper lig ekiplerinden biriyle oynamayı planlayan Adıyamanspor, yeni sezon öncesi kadrosunu yeni transferle güçlendirdi.

Kulüp yöneticilerinden Ziya Türkan, kamp programı ve transferle ilgili bilgi verdi. Nokta transferlerle başarıyı yakalayacaklarını vurgulayan Türkan, şunları kaydetti:

"Resmi transfer döneminde birçok sporcu kadromuza kattık. Bu çerçevede yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturmak için kolları sıvadık. Deneyimli teknik adam Faik Demir göreve geldi. Transfer konusunda kimsenin endişe ve şüpheye kapılmaması gerekir. Kulüp Başkanımız Növfel Bozdoğan, önemli futbolcularla birebir görüşmelerini sürdürüyor. Ancak şu an için netleşmiş bir şey yok. İyi bir iskelet kurmak istiyoruz. Yaptığımız transferlerin kalitesi sezon başlayınca ortaya çıkacak. "

Taraftarın izlemeye doyamayacağı bir takım kurmayı hedeflediklerini ifade eden Türkan, "Kiralık futbolculardan Turgay ve Sezai'yi kadromuzda tutmak istiyorduk. Bizim de takip ettiğimiz futbolcular var. Talebe göre onların alınmasına da karar vereceğiz. Yönetim olarak faydalı transferler yapmak istiyoruz. Geçen sezon zor günler yaşadık. Bu sezon aynı kabusu görmek istemiyoruz. Taraftarlarımızın da izlemeye doyamayacağı bir takım yapmaya kararlıyız" dedi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyamanspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement