Adt Yeni Oyununu 2 Ekim'de Sahneliyor - Son Dakika
Yerel

Adt Yeni Oyununu 2 Ekim'de Sahneliyor

Adt Yeni Oyununu 2 Ekim\'de Sahneliyor

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT) 2012-2013 tiyatro sezonunu,Türkiye'nin her hangi bir şehrinin, her hangi bir semtinde erkek egemen kültürün bir ritüel gibi her gün yaşandığı bir kahvehaneyi günümüze taşıyan 'Pişti' adlı oyunla, 2 Ekim'de Haşim...

26.09.2012 11:33

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT) 2012-2013 tiyatro sezonunu, Türkiye'nin her hangi bir şehrinin, her hangi bir semtinde erkek egemen kültürün bir ritüel gibi her gün yaşandığı bir kahvehaneyi günümüze taşıyan 'Pişti' adlı oyunla, 2 Ekim'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde açıyor.

Mustafa Nogay Kesim'in yazdığı, Kazım Akşar'ın yönettiği iki perdelik müzikli komedide, başlıca rolleri Oktay Gözpınar, Ahmet Açıkgöz, Bahar Işık,Gözen Müftüoğlu, Murat Bölük,Gökhan Tüzün oynuyor.

Işık tasarımı Namık Gürsoy, dekor tasarımı Suar Şeylan, kostüm tasarımı Gül Emre'ye ait olan eserin müzikleri Nurettin Özşuca'ya, dans koreografisi ise Tufan Kaytmaz imzası taşıyor.Oyunun yönetmen yardımcılığını ise Gökhan Tüzün üstleniyor.

2 Ekim'de prömiyer yapacak

olan "Pişti', Ekim ayı boyunca Haşim İşcan Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde seyircilerimizle buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adt Yeni Oyununu 2 Ekim'de Sahneliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement