Aesob Sicil Takdiknamesinden Ücret Almayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aesob Sicil Takdiknamesinden Ücret Almayacak

Aesob Sicil Takdiknamesinden Ücret Almayacak
16.12.2013 15:15  Güncelleme: 09:47

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın sicil takdiknamesinden ücret alınmayacağını açıkladı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın sicil takdiknamesinden ücret alınmayacağını açıkladı.

AESOB Başkanı Sevimçok yaptığı yazılı açıklamada, noterlerin defter tasdiki için esnaftan yeni tarihli sicil tasdiknamesi istediklerini hatırlatarak, yıl sonunda üyeleri sıkıntıya sokamamak için sicil tasdiknamelerinin  AESOB Sicil Servisi tarafından ücretsiz olarak esnafa verileceğini bildirdi.

Vizesi geçen, adres değişikliği yapan ve belgeleri eksik olan üyelerin ise bu işlemlerini ücret karşılığında yaptırmaları gerektiğini belirten Sevimçok, tüm eksikliklerini tamamladıktan sonra sicil tasdiknamelerinin bir suretini ücretsiz olarak onaylatabileceklerini kaydetti.

Sevimçok, sicil tasdiknamelerini yanlarında getirmeyen ve sicilden çıkartılmasını talep edenlerin  ilgili bakanlık tarafından sistemden yansıtılan 25 liralık ücreti ödemek zorunda olduklarını açıklamasına ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aesob Sicil Takdiknamesinden Ücret Almayacak - Son Dakika


Advertisement