Afganlı ve İranlı Ailelere Yardım - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Afganlı ve İranlı Ailelere Yardım

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Gümüşhane Bayburt Bölge Baro Başkanlığı Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu Başkan Yardımcısı Esen: "Gümüşhane'ye yeni gelen iki Afganlı ve bir İranlı aileye yardım ulaştırıldı"

Gümüşhane- Bayburt Bölge Baro Başkanlığı Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu Başkan Yardımcısı Yusuf Esen, Gümüşhane'ye yeni gelen iki Afganlı ve bir İranlı aileye yardım ulaştırıldığını bildirdi.

Esen, yaptığı yazılı açıklamada, Mazlum ve Mülteci Haklarını Koruma Komisyonu Başkanı Melek Genç Taştan'ın girişimleri ile buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak, soba, şofben, mutfak gereçleri, çekyat, halı ve yakacak gibi ev için gerekli tüm ihtiyaçların tedarik edilerek, ihtiyaç sahibi ailelerine teslim edildiğini belirtti.

Komisyonun, Gümüşhane'de yaşayan yabancı ailelerle ilgili yardım çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Esen, katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA