Afyonkarahisar Belediyesinin Düzenlediği Arapça Dil Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Belediyesinin Düzenlediği Arapça Dil Kursu Sona Erdi

Afyonkarahisar Belediyesinin Düzenlediği Arapça Dil Kursu Sona Erdi

AFEMEK ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan ve 25 bayanın katıldığı Arapça Kursu sona erdi.

05.09.2014 16:06  Güncelleme: 17:24

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan ve 25 bayanın katıldığı "Arapça Kursu"nun sona erdiği bildirildi.

Afyonkarahisarlı kadınların spordan güzelliğe, mesleki kurslardan sağlık eğitimlerine kadar her türlü sosyal yaşam ihtiyacını karşılayan Hanımlar Lokalinde açılan Arapça Kursu'nun ilk bölümünün başarıyla tamamlandığı kaydedildi. Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş tarafından verilen kurslar 3 ay boyunca devam etti. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımıyla düzenlenen törende aldı. Kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Burhanettin Çoban, kursu başarıyla tamamlayan kadınları tebrik etti. Hanımlar Lokal projesini Konya Büyükşehir Belediyesi'nden rehber edindiklerini anlatan Başkan Çoban, "Hanımlar Lokali projemiz, 2009 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi'nden örnek aldığımız, kendimize rehber edindiğimiz bir projemizdi. Allah nasip etti ve 2013 yılı içinde tesisi bitirdik. Burası hanımefendiler ve çocukları için her türlü aktivitenin yapılabildiği ve kursların alınabildiği bir merkez olarak faaliyete geçirildi. Bu mekanda sadece Arapça ya da yabancı dil değil, aklınıza gelebilecek yaşı ne olursa olsun hanımefendileri ilgilendiren kursları açmak bizim görevimiz" dedi.

Hanımlar Lokali'nin örnek bir mekan haline geldiğine dikkat çeken Başkan Çoban, şöyle devam etti:

"Lokalimiz, çevrede de etki uyandıran bir çok belediyenin gelip görmek isteği bir mekan haline geldi. Bu bakımdan da hanım kardeşlerimizin hiçbir şekilde endişe duymadan rahat bir şekilde buraya gelmesi ve çeşitli aktivite ve eğitimi alması çok önemli."

Sertifika programına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Etüd Eğitim Birim Sorumlusu Sema Akkaş Hanımlar Lokali Sorumlusu Şerife Çakal ve çok sayıda kursiyer de katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Belediyesinin Düzenlediği Arapça Dil Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement