Afyonkarahisar Vali Güner'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Vali Güner'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Afyonkarahisar Vali Güner\'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Budan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celal Budan, İscehisar Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İl Genel Meclis üyeleri, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

30.06.2014 17:20

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Budan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celal Budan, İscehisar Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İl Genel Meclis üyeleri, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde kurumları hakkında Güner'e bilgiler veren ziyaretçiler, Güner ile Afyonkarahisar'ın daha ileriye taşınması için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirttiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner, Afyonkarahisar geçmişte olduğu gibi bugünde tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplumlarıyla birlikte bir bütün olduğunu, bu anlamda Afyonkarahisar'ı daha da iyi konumlara taşıyabilmek için bir kişinin bile öneminin bulunduğunu kaydetti.

Afyonkarahisar'daki her bireyin bu sorumluluk ve bilinç içerisinde bir bütün olarak ve sürekli üretme çabası içerisinde bulunması gerektiğini belirten Güner, ziyaretçilerine başarılı çalışmalarının devamını dilerken, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Vali Güner'e, Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement