Ağrı'da "Gençlik Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da "Gençlik Haftası" Etkinlikleri

21.05.2012 16:26

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Dubi Dağı'na tırmanış gerçekleştirildi.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Dubi Dağı'na tırmanış gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, yaptığı yazılı açıklamada, "Gençlik Haftası" programları kapsamında 120 kişilik ekibin, 2 bin 530 metre yüksekliğindeki Bubi Dağı'nın zirvesine tırmandığını belirtti.

Söz konusu etkinliği geleneksel olarak her yıl Gençlik Haftası içinde yapacaklarını ifade eden Erim, bu yıl 17 Haziran'da Kösedağ'a, 22 Temmuz'da Süphan Dağı'na, 30 Ağustos'ta ise Ağrı Dağı'na tırmanış programı düzenleneceğini vurguladı.

- AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Gençlik Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement