Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından
"Masallarla Büyüyoruz" yarışması finali yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen yarışmaya grup elemelerinden sonra finale kalan 6 okulun öğrencileri katıldı.
Yarışmada İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Nur Çoker birinci, İsmet Ömeroğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Semanur Oğur ikinci, Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Nur Canpolat üçüncü oldu.
Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, masallarda her insanı ilgilendiren evrensel değerler ve konuların anlatıldığı, özellikle çocuklara doğruluk, dürüstlük, iyilik, güzellik, ahlaklı olmak, yardımseverlik gibi duyguların verilmek istendiğini ifade etti.
Dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Başak tarafından dizüstü bilgisayar, bisiklet, dijital fotoğraf makinesi, saat gibi hediyeler verildi.
- AĞRI
Son Dakika › Yerel › Ağrı'da 'Masallarla Büyüyoruz' Yarışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.