Ağrı Defterdarlığı ve Patnos Mal Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Patnos Halk Eğitim Merkezi Nadir Bayar Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, köy muhtarları ve hak sahiplerinin haklarını korumak için bilgi verildi.
Defterdarlık Milli Emlak Müdürü Necip Baydemir, 6292 sayılı kanun kapsamında hazineye ait tarım arazilerinin 26 Nisan 2015 tarihine kadar satın alması talebinde bulunabileceklerini belirtti.
Baydemir, "Hak sahiplerinin yapılan bu düzenlemeyle kullandıkları tarım arazilerinin rayiç bedel üzerinden yüzde 60'a varan oranla indirimli alabilecekler. Kanundan faydalanabilmek için hak sahiplerinin 31 Aralık 2011 tarihi itibarıyla kesintisiz en az üç yıl süre ile hazineye ait tarım arazilerini kullanmış olmaları gerekmektedir" dedi.
Yapılan bilgilendirme toplantısının, köy muhtarları ve hak sahiplerinin haklarını korumak için yapıldığı öğrenildi. - Ağrı
Son Dakika › Yerel › Ağrı Defterdarlığın'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?