Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, "Eğer çiftçimize gereken değeri ve önemi verirsek, canla başla üretim yapacaklarına inanıyorum" dedi.
Aydemir, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, çiftçilerin toplumsal yapı ve ülke ekonomisi içerisindeki yeri ve rolünün önemine değindi.
Çiftçilerin sadece bir gün değil her gün hatırlanıp, sorunları ile ilgilenilmesi gerektiğini ifade eden Aydemir, şunları kaydetti:
"Eğer çiftçimize gereken değeri ve önemi verirsek, canla başla üretim yapacaklarına inanıyorum. Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin artırılması, ürettikleri ürünlerin dünya pazarlarına ulaştırılması, tarım sektörü politikalarının istihdam ve sosyal politikalar içinde ele alınması, tarımsal kalkınmada büyük yol almamızı sağlayacaktır."
- AĞRI
Son Dakika › Yerel › Ağrı Ziraat Odası Başkanı Aydemir.'Eğer Çiftçimize Gereken Değeri ve Önemi Verirsek, Canla Başla... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.