Ahmet Şerif İzgören "At Şu Adımı" Semineriyle Germenciklilerle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Ahmet Şerif İzgören "At Şu Adımı" Semineriyle Germenciklilerle Buluşuyor

Ahmet Şerif İzgören "At Şu Adımı" Semineriyle Germenciklilerle Buluşuyor

Germencik Belediyesi sosyal-kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan Ahmet Şerif İzgören ile ‘At Şu Adımı’ semineri 8 Şubat Çarşamba günü Saat 15.30’da Belediye Konferans Salonunda yapılacak.

06.02.2017 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediyesi sosyal-kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan Ahmet Şerif İzgören ile 'At Şu Adımı' semineri 8 Şubat Çarşamba günü Saat 15.30'da Belediye Konferans Salonunda yapılacak.

Eğitime verdiği önem ile dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın öncelikle öğrencilere yönelik çalışmalarda bulunmuştu. Sonrasında belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyen Başkan Akın Germencik belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet, kaliteli güler yüzlü hizmet sunabilmek için bu tür çalışmalar içinde olduklarını belirtti.

Şimdide katılmak isteyen herkese açık olan eğitim semineri ile mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğü anlatılacak.

Kişisel Gelişim ve Girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, "Bu dünyada ayakta kalabilenler yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır" diyerek girişimcilik konusundaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak.

İzgören, yaklaşık iki saat sürecek olan seminerde Kurum Kültürü, Liderlik, Girişimcilik, Motivasyon ve İletişim konu başlıkları altında dinleyicilere bilgiler verecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Şerif İzgören 'At Şu Adımı' Semineriyle Germenciklilerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement