Aıesec Izmır Kalitesini Aldığı Ödülle Kanıtladı - Son Dakika
Yerel

Aıesec Izmır Kalitesini Aldığı Ödülle Kanıtladı

Aıesec Izmır Kalitesini Aldığı Ödülle Kanıtladı

AIESEC Türkiye 59. Ulusal Kongresi, AIESEC Istanbul Şubesi ev sahipliğinde 15-18 Mayıs tarihlerinde Eser Diamond Otel & Convention Center’da gerçekleştirildi.

21.05.2014 10:53

AIESEC Türkiye 59. Ulusal Kongresi, AIESEC Istanbul Şubesi ev sahipliğinde 15-18 Mayıs tarihlerinde Eser Diamond Otel & Convention Center'da gerçekleştirildi. Kongrenin üçüncü gecesinde düzenlenen Gala Gecesi ve Ödül Töreni ile 2013-2014 Dönemi ödülleri sahiplerini buldu.

AIESEC Türkiye şubelerinin bir sene boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar 59.UlusalKongre'nin üçüncü gecesinde düzenlenen tören ile ödüllendirildi. Bu özel gecede AIESEC Izmir Şubesi, 2013-2014 Dönemi boyunca Türk ve yabancı üniversiteli gönüllülere kişisel gelişim tecrübesi sunarken ve insan kaynağı sağladığı firmalarla çalışırken kaliteye önem vermesi ve bu kaliteyi ölçümleyebilmesinden dolayı 'Müşteri Odaklılık' ödülünü aldı.

Ödülü almak üzere sahneye çıkan AIESEC Izmir Şubesi Projelerden ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe Çankaya, "Uluslararası yönelimlere paralel gerçekleştirdikleri bu kalite ve müşteri odaklı çalışmanın sonraki yıllarda kalite ile beraber büyümeyi de getirecek. AIESEC Izmir Şubesi'nin başarı grafiği ilerleyen dönemlerde de artarak devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aıesec Izmır Kalitesini Aldığı Ödülle Kanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement