AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

08.01.2016 20:11

AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Afyonkarahisar'daki otele katılımcılar gelmeye başladı.

AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Afyonkarahisar'daki otele katılımcılar gelmeye başladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlık edeceği toplantı için Afyonkarahisar'a gelen katılımcılar, NG Güral Termal Otel'e geçti.

Toplantı dolayısıyla otel çevresinde güvenlik kontrol noktaları oluşturulurken, güvenlik tedbirleri kapsamında, otele giriş yapan araçlar ve katılımcılar kayıt altına alınıyor.

Başbakan Davutoğlu'nun yarın gerçekleştireceği açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantıyı takip edecek çok sayıda gazeteci için de otel önünde basın merkezi oluşturuldu.

Sadece akredite olan gazetecilerin izleyebileceği kampta, Davutoğlu'nun yarın sabah açılış ve pazar günü yapacağı kapanış konuşmaları, basına açık olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika


Advertisement