AK Parti Aday Adayı Kara."Adana'nın Değerlerinin Toplamı ile Büyük Projeler Üretilebilir, Atılımlar... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adayı Kara."Adana'nın Değerlerinin Toplamı ile Büyük Projeler Üretilebilir, Atılımlar...

AK Parti Aday Adayı Kara."Adana\'nın Değerlerinin Toplamı ile Büyük Projeler Üretilebilir, Atılımlar...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Kara, büyük projeler ve atılımlar yapmak için Adana'nın yeterli altyapı ve birikime sahip olduğunu söyledi.
İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret eden AK Parti...

16.11.2013 13:57

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Kara, büyük projeler ve atılımlar yapmak için Adana'nın yeterli altyapı ve birikime sahip olduğunu söyledi.

İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Kara, aday olmasının sebeplerini, şehirde gerçekleştirmek istediği atılım ve projeleri anlattı. Makamda oturan değil halkın içinde, hizmetin tam ortasında olmak, vatandaşın koluna girmek ve dinlemek gerektiğini dile getiren Kara, "İki aracın yan yana geçemediği, çıkmaz sokakların olduğu ve alt yapısı tahrip olan sokakların kullanıma uygun hale gelmesi gerek. Makamda oturan değil, halkın içinde,hizmetin tam ortasında olmak vatandaşın koluna girmek ve dinlemek gerek. Makamda oturarak Belediye yönetilmez,halkın içine inmeden belediyecilik olmaz" dedi.

Adana'nın kültür başkenti olacak değerinin de sanat birikiminin de olduğunu vurgulayan Kara, "Tek yapılması gereken harekete geçmek. Çukurova topraklarından Türkiye'ye malolmuş onlarca isim çıktı. Bu bereketli topraklar birçok şeyde öncü olmanın yanında insan da yetiştirdi. Adana'nın değerlerinin toplamı ile büyük projeler ve atılımlar yapılabilir. Rotası belli olan şehir marka şehir olur. Rota belirlenir,marka değeri oluşturulur,sonra marka değeri yükseltilir ve yatırımcı davet edilir. Belediyecilikte tüm çalışmalar daha iyiyi nasıl yakalarız için olmadığı sürece bırakın başarıyı yakalamayı geriye gitmek kaçınılmaz olur. Adana marka şehir olmanın tüm özelliklerini taşıyor.Adana'nın cazibe merkezi olması için hiç bir engel yok.Adana'nın her alanda gelişmesi, kalkınması ve yaşanabilir bir kent olma yolundaki adımları hep birlikte atacağız. Adana'nın büyüyen yapısına paralel olarak ihtiyaçlarıyla alakalı yapılması gereken ne ise bunun AK Belediyecilikle oluşacağını belirtmeliyim. Bir Belediye'nin etkin, başarılı ve mükemmel olması, Başkanın gayret ve kudretine bağlıdır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adayı Kara.'Adana'nın Değerlerinin Toplamı ile Büyük Projeler Üretilebilir, Atılımlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement