AK Parti Araban İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 700 kişi katıldı.

01.08.2013 12:53

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 700 kişi katıldı.

Belediye Parkı'nda verilen iftar yemeğine AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti Elif Belde Başkanı Yalçın Kırmızıoğlan ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşan AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, ilçe teşkilatının iftar yemeğine katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Üç dönemden beri yürüttüğüm AK Parti Araban İlçe Başkanlığım görevime başladığımda ilk dönemimde yönetimim ile birlikte çalışarak partimizin ilçedeki oy oranı yüzde 31 iken, geçtiğimiz genel seçimlerde yüzde 61'e yükselmesini sağladık" dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, yaklaşmakta olan yerel seçimler için aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "AK Parti iktidara geldiğinde Araban ilçesinde oy oranımız yüzde 31 iken geçen genel seçimde Araban'da oy oranımız yüzde 61'e yükseldi. AK Parti iktidarı döneminde ülkenin her bölgesine yaptığımız hizmetler gibi Araban'a da hizmetlerimizi verdik. 2009 yerel seçimlerinden Araban Belediyesi ile ilçeye bağlı Elif Belde Belediyesini kazanarak ilçe merkezi ve Elif Beldesinde hizmetlerimizi eksiksiz yerine getirerek Arabanlıların hak ettiği hizmetleri verdik ve vermeye de devam ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Uzer, yerel seçimlerle ilgili olarak, "Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevini Allah kimin anlına yazmışsa o olur. AK Parti'de sürtüşme ve kavga olmaz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Araban İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement