AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Samsun İl Mali ve İdari İşler Başkanı Ercan Albayrak, "Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sosyal politikalar da olduğu gibi her alanda yapılan büyük reformlarla, hayal, yapılamaz denilen dev yatırımlarla milletimiz hak ettiği hizmetleri AK Parti iktidarında almıştır” dedi.

11.06.2014 11:13

AK Parti Samsun İl Mali ve İdari İşler Başkanı Ercan Albayrak, "Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sosyal politikalar da olduğu gibi her alanda yapılan büyük reformlarla, hayal, yapılamaz denilen dev yatırımlarla milletimiz hak ettiği hizmetleri AK Parti iktidarında almıştır" dedi.

AK Parti Atakum İlçe Haziran Ayı Danışma Kurulu Toplantısı, ilçe binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Ercan Albayrak, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, mayıs ayında yapılan danışma kurulu toplantısından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek özellikle üye kayıt çalışmaları üzerinde büyük önem verdiklerini söyledi.

İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının sunumlarının ardından konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin yürüttüğü faaliyetleri ve gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda söz alan mahalle başkanlarının sorun, dilek ve temennilerine de yanıt veren Başkan Taşçı, bazı mahallelerde olan eksiklikleri gidermek için gerekli birim amirlerini yönlendireceğini ve en kısa zamanda buradaki sorunların tamamlanacağını söyledi.

"SANDIĞA SAHİP ÇIKIYORUZ"

22 Haziran 2014 Pazar günü saat 14.00'te tüm Türkiye'de aynı anda, "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantılarının yapılacağını belirten AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, "Genel merkezimiz tarafından organize edilen ve tüm Türkiye'de aynı anda yapılacak olan 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısıyla ilgili olarak gerekli olan çalışmalarımızı tüm hassasiyetimizle sürdürüyoruz. Bu anlamda tüm teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılacak olan bu toplantıyla varsa eksiklikleri giderilmesi noktasında güzel bir çalışma olacaktır" diye konuştu.

AK Parti Samsun İl Mali ve İdari Başkanı Ercan Albayrak ise, "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türkiye'nin dört bir yanına, kuzeyinden güneyine iline, ilçesine, beldesine ve her mahallesine hizmet etmeyi, halkın hizmetkarı olmayı kendine şiar edinmiştir. Aziz milletimiz tarafından takdir edilen ve büyük teveccüh gösterilen partimiz, girdiği her seçimden büyük bir başarıyla çıkmıştır. Geçmişimizi çok kolay unutan bir toplumuz, hafızanızı bir yoklamanızı istiyorum. Yola çıktığımız tarihi ve onun öncesini bir hatırlayın, gelecekten umudunu kesmiş, yarının kendisine, ailesine, çoluğuna, çocuğuna ne getireceğini bilmeden yaşayan insanların, iş, aş, sağlık ve eğitim problemlerinin maksimum seviyede olduğu karanlık bir dönemde Ak Parti kurulmuştur. İşte bu tarihten sonra atılan her adım Türkiye'nin önünün açıldığı, istikrar ve güven ortamının sağlanmaya başladığı, gelecek için hedeflerin belirlendiği günler olmuştur. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sosyal politikalar da olduğu gibi her alanda yapılan büyük reformlarla, hayal, yapılamaz denilen dev yatırımlarla milletimiz hak ettiği hizmetleri AK Parti iktidarında almıştır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Atakum İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement