AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Bartın’a hizmet anlamında sadece makyaj yapıldı.

20.02.2014 16:46

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'a hizmet anlamında sadece makyaj yapıldı. Çözüm noktasında hiçbir ilerleme yok" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları Yasemin Dora Kurtkaya, İlker Camcı, Ferruh Harçvuran ve Ahmet Aşgın ile birlikte Bartın'da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Başkan adayı Dr. Kalay ilk olarak Bartın Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdür Yardımcısından okul hakkında bilgi alan Kalay, öğretmenlere projelerini anlattıktan sonra okulun bölümlerini gezdi. Buradan Özel Bahçeşehir Koleji'ne geçen Kalay ve beraberindekiler Okul Kurucusu İhsan Sağlam ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Sağlam, koleji gezdirerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kalay daha sonra sınıfları gezerek, öğretmenlerle sohbet etti. Son olarak Başkan adayı Kalay, Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesini ziyaret etti. Burada okul müdürünü ziyaret eden Kalay, daha sonra öğretmenler odasında projelerinin anlatıp destek istedi.

Kalay burada yaptığı konuşmada, "Belediyecilik bize nasip olursa çok güzel projelerimiz var. Bartın'da belediyecilik anlamında ciddi sıkıntılar var. Geçtiğimiz dönemlerde Davut Fırıncıoğlu döneminde değişmiş bizim su hattımız var. Çöp sorunu İnkumu'nda ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Çöp dağı oluşmuş. Koku İnkum'da bile hissediliyor. Bununla ilgili katı atıklar bertaraf sistemi gerekiyor. İktidar ile uyumlu belediye ancak bu sorunları çözer. Bartın'ın dışarıya doğru büyütülmesi lazımdır. İl olarak Bartın en çok çıkmaz sokakların olduğu illerden biridir. Bunlarında uygun şekilde yol ağına katılması lazımdır. Sosyal projeler anlamında, Bartın'da birçok eksikler var. Bir nikah salonumuz yok. 60'lı yıllarda yapılan nikah salonu ihtiyaçlara cevap vermiyor. Her türlü etkinlik orada yapılıyor. Bizim modern bir nikah salonu ve kapalı pazar yerine ihtiyacımız var. Onun dışında kadınlar için yaşlılar için engelliler için gençler için ayrı projelerimiz var. Bunların hepsini önümüzdeki 5 yıl için görev bize düşerse bu projeleri gerçekleştirmeye çalışacağız. Doğalgazın hızlı bir şekilde dağıtılmasıyla hava kirliliğinin önlenmesi, yol sorunu olarak Bartın artık bu çevre yolu içerisinde, çevre yolu özelliği kalmayan yol içerisinde sıkışmış bir vaziyettedir. Yerel seçimlerde Bartın'a yapılacak yatırımlar doğrultusunda sizlerden biz destek istiyoruz. Bu açıdan da Bartın'da bu hizmetlerin yapılmasına 30 Mart yerel seçimleri bir kapı açar diye düşünüyorum. Tüm arkadaşlarımızın sizlerin desteklerini bekliyoruz. Eğer bizim projelerimizi inceler ve ona göre desteğinizi verirseniz de memnun oluruz. Bartın'a yeni bir kapı açmış oluruz. Bartın'ı yeni bir yola sokmuş oluruz. Bizi burada misafir ettiğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim kurumlarını ziyaret eden Kalay ve beraberindekiler daha sonra Bartın'da bulunan bankaları ziyaret etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement