AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Boş vaatlerle ham hayallere değil, somut plan ve projelerimizle biz hazırız. Bartın’ı bölgemizde lider, ülkemizde marka şehir haline getirmek için adayım” dedi.

28.03.2014 11:29

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Boş vaatlerle ham hayallere değil, somut plan ve projelerimizle biz hazırız. Bartın'ı bölgemizde lider, ülkemizde marka şehir haline getirmek için adayım" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay yaptığı açıklamada, "Milletimizin kurduğu ve iktidara taşıdığı AK Parti görevde olduğu süre boyunca başarıdan başarıya koşan, unutulmaz eserlere imza atan bir hizmet partisidir. 2004 yılından bu yana göreve geldiği yerel yönetimlerde de bu başarılı hizmetlerini devam ettirmektedir. Ancak ilimiz belediye hizmetleri açısından AK Parti iktidarında ülkemizin büyük bölümünde yaşanan değişim ve gelişime ayak uyduramamıştır. Ülkemizin marka şehirlerinden biri olma potansiyelini taşıyan kentimiz maalesef belediyecilik anlamında temel sorunlarını dahi çözememiştir. 30 Mart 2014 yerel seçimleri bu sorunların çözüme kavuşturulması için tarihi bir fırsattır. Bartın'ı bölgemizde lider, ülkemizde marka şehir haline getirmek için belediye başkanlığı görevine adayım. Hedefimiz şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilimizin problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmaktır. Katılımcılığa açık, ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkan yönetim anlayışını benimsiyoruz. Boş vaatlerle ham hayallerle değil, somut plan ve projelerimizle biz hazırız. Projelerimiz siz değerli hemşerilerimizle paylaştığımız andan itibaren siyasi rakiplerimiz bu projelerin gerçekleştirilmeyeceğini, bunların hükümet projesi olduğu ve hangi kaynakla yapılacağı konusunda kafa karışıklığı oluşturma gayreti içerisine girdiler. Ancak, bu yerel seçimlerde rakiplerimizin bizim projelerimizi karalamak yerine, kendileri tarafından oluşturulacak daha farklı projeler ile bizimle rekabet etmelerini istedik ama maalesef onlarda böyle projeleri göremedik. Kaldı ki, bizim hazırladığımız projelerimizin birçoğu belediye kaynakları ile gerçekleştirilebilecek projelerdir.Ancak birkaç önemli projede merkezi hükümetin desteği gerekmektedir.Bunlarla ilgili de gerekli girişimler yapılmış olup, ilgili bakanlıklardan beledi bütçesi dışında proje destekleri sağlanarak bu projeler Bartın'ımıza kazandırılacaktır. Bu noktada birkaç gün önce ilimizi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ve Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin ve Başkan Yardımcımız Bülent Arınç, hazırladığımız projeleri çok beğendiklerini, bu projelerin Bartın'a kazandırılması konusunda her türlü desteği vereceklerini taahhüt etmişlerdir. Ben her iki siyasi büyüğümüze de ilimizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart sonrası Bartın'da yeni bir dönemi gelişme ve büyüme hamlesini siz değerli hemşerilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Daha önce hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım, 30 Mart yerel seçimlerinde, dev projelerin hayata geçirilmesine destek olalım. Marka şehir Bartın'ımıza hizmet yolunda yolumuz açık olsun, 30 Mart Bartın için hayırlı olsun" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement