AK Parti Bilecik İl Başkanlığı 'Büyük Aile İftarı' düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı 'Büyük Aile İftarı' düzenledi

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı \'Büyük Aile İftarı\' düzenledi

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen 'Büyük Aile İftarı' yüzlerce teşkilat üyesini bir araya getirdi. İftar sonrası yapılan konuşmalarda, önümüzdeki dönemde AK Parti belediyeciliği ile Bilecik'in marka bir şehir oluşturmayı hedeflendiği vurgulandı.

26.03.2024 11:41  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen 'Büyük Aile İftarı' yüzlerce teşkilat üyesini bir araya getirdi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinden düzenlene iftara Bilecik Milletvekili Halil Eldemir,, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel ve Belediye Meclisi üyesi adayları ile belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

İftar sonrası AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 31 Mart günü yapılacak seçimlerinin önemine değinerek, "Geçtiğimiz beş yılda dört belediye başkanı gören Bilecik'te yaşanan istikrarsızlık sebebiyle kaybettiği hizmetlerin önümüzdeki dönemde AK Parti belediyeciliği ile telafi edilerek hemşerilerimizin yaşadığı tüm sıkıntıların giderilerek marka bir şehir oluşturmayı hedefliyoruz. Büyük aile iftarının sadece bir iftar programı olmadığını, aynı zamanda AK Parti'nin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren, geleceğe yönelik umutları yeşerten bir buluşma" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Başkanlığı 'Büyük Aile İftarı' düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement