AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Seçime Hazır - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Seçime Hazır

AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Seçime Hazır

Burdur'un Bucak ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Genel Merkezi'nden onayı aldıktan sonra bir toplantı ile açıklandı.

05.02.2014 17:04

Burdur'un Bucak ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Genel Merkezi'nden onayı aldıktan sonra bir toplantı ile açıklandı.

Bucak Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın tanıtım toplantısına Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Süleyman Mutlu, İl Genel Meclisi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, yeni yönetimin açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarına start verdiklerini belirtti.

Ünal, yeni yönetimde Ahmet Yaşar, Hüseyin Işık, Muhammet Ertunç, Bülent Arlı, Hüseyin Aksoy, Ahmet Altundaş, Ali Has, Yakup Bacak, Mustafa Yüce, Mustafa Cenkçi, A.Kadir Çalışkan, Abdullah Ayan, Orhan Kuş, Süleyman Diril, Menderes Akbıyıkoğlu, Yakup Gülcü, Aytül Topay, Hüseyin Çin, Kadir Yaman, Mustafa Gönen, Serpil Turgut, Melek Özdaş, Ayşe Kart ve Hatice Zorlu'nun görev aldığını belirtti.

Bucak Ak Parti Belediye Başkan adayı Süleyman Mutlu ise seçimlerin bir bayrak yarışı gibi olduğunu belirterek, mevcut Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ın Bucak'ta başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Ünal, "Bucak'a beş yıl içerisinde başarılı çalışmalar yapılmış hizmetlerin temelleri atılmıştır. Biz atılan bu temellerin yapısını örmeye geliyoruz. 30 Mart seçimlerinde oy oranını arttırarak güçlü belediye meclisi ile birlikte Kızılkaya ve Kocaaliler beldelerini de kazanıp daha da güçlenerek güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı Seçime Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement