AK Parti Çankırı Milletvekili Filiz'e Baba Ocağı'nda Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çankırı Milletvekili Filiz'e Baba Ocağı'nda Sevgi Seli

AK Parti Çankırı Milletvekili Filiz\'e Baba Ocağı\'nda Sevgi Seli

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, "AK Parti demek hizmet demektir" dedi.

18.08.2012 14:56

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, "AK Parti demek hizmet demektir" dedi.

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, baba ocağı olan Kuzu köyünü ziyaret etti. Köy girişinde karşılanan milletvekili Filiz'e vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Köy halkı ile sohbet ederek sorun dinleyen Filiz, daha sonra köylülerle birlikte iftar yaptı.

Kuzu Köyü Muhtarlığı ile Eğitim Bir Sen Çankırı Şubesi'nin organize ettiği iftar programına Filiz'in yanı sıra Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan milletvekili Hüseyin Filiz, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gönül kapısının herkese açık olduğunu dile getiren Filiz, bir ve beraber oldukları müddetçe hiçbir gücün karşılarında duramayacağının altını çizdi.

Birlikte rahmet azapta ayrılık olduğuna işaret eden Filiz, "Biz milletle etle tırnak gibiyiz. Millete efendiliğe değil, sizin hizmetkarlığınıza talip olduk. Bizi sizler seçtiniz. Biz sizin hizmetkarınızız. Hani hep bizler bu memleketin çimentosuyuz derler ya, biz bu memleketin betonuyuz. Bizi kimse ayıramaz" diye konuştu.

AK Parti iktidarında ülkede güzel gelişmeler yaşandığını ifade eden Filiz, "AK Parti demek, hizmet ve yol demektir. Bugüne kadar milletin başını öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Milletten aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz milletten aldığımız emanete asla hıyanet etmedik. Bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Çankırı'nın, Çankırı halkının sorunlarını yakından bildiğini dile getiren Filiz, sorunların çözümü noktasında elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini sözlerine ekledi.

Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Bedriye Karakoç, yaptıkları tüm faaliyetlerde yanlarında olan milletvekili Hüseyin Filiz'e köylüler adına teşekkür etti. Karakoç, eğitim camiası olarak üzerlerine Çankırı'nın ileri noktaya taşınması için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Yemeğin ardından Filiz, çevre köylerdeki muhtarlarla bir araya geldi. Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar istek ve taleplerini Filiz'e ilettiler. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çankırı Milletvekili Filiz'e Baba Ocağı'nda Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement