AK Parti Danışma Meclisi'nde "Değişim ve Dönüşüm" Vurgusu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Danışma Meclisi'nde "Değişim ve Dönüşüm" Vurgusu

AK Parti Danışma Meclisi\'nde "Değişim ve Dönüşüm" Vurgusu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sarıçam İlçe Teşkilatı'nın 17.Danışma Meclisi toplantısı il başkanı, ilçe yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanı, il ve belediye meclis üyelerini katılımı ile gerçekleşti.

24.11.2012 13:46

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sarıçam İlçe Teşkilatı'nın 17. Danışma Meclisi toplantısı il başkanı, ilçe yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanı, il ve belediye meclis üyelerini katılımı ile gerçekleşti.

Beyaz Gelincik Düğün Salonunda gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısı Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divan oluşumundan sonra konuşan İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Türkiye'nin son on yılda her alanda gelişme ve dönüş yaşadığını belirtti. Hükümetin başarılı icraatı ile içerde güven ve istikrar, dışarıda da itibarı arttığını söyledi.

AK parti Sarıçam İlçenin Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Ali Küçükaydın, Sarıçam'ın yeni bir ilçe olmasına karşın, çok geniş bir hizmet anına sahip olduğunu söyledi. Bu geniş bir alana yayılan bu ilçenin de hizmet imkanını zorlaştırdığını kaydederek, "6 belde belediyesinin bir araya gelerek kurulan ilçe belediyesi, tüm bu zorlukları aşarak hizmet ediyor olması çok önemlidir. Belediye Başkanımızın bu anlamda yaptığı hizmetleri takdir ediyorum. Hem ilçe belediyesinin kurulmasını, hem de hizmet etmesi takdir edilecek bir durumdur" dedi.

AK Parti'de geride kalan iki dönem milletvekilliği yapan Vahit Kirişçi ise AK Parti'nin Sarıçam'da, Adana'da ve Türkiye'de güçlü olmasının dünyanın her yerindeki mazlum milletler için bir güç olduğunu kaydetti. AK Parti'de iki dönem milletvekilliği yapmanın kendisi için mutluluk ve onur olduğunu belirten Kirişçi, "Bu partide milletvekili olmak, il ve ilçe başkanı olmak, belediye başkanı olmak bir gururdur. Hatta oy vermek bir mutluluktur" diye konuştu.

ZENBİLCİ'DEN HİZMET SUNUMU

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de belediye hizmetlerini içeren bir sunum yaptı. Bugüne kadar 500 bin metrekare asfalt yol ve bir o kadar da kilit parke yol yaptıklarını belirten Başkan Zenbilci, "Geride kalan üç yıl içinde belediye meclisinde yeterli çoğunluğa sahip olamadığımız için istediğimiz hizmetleri yapamadık. Şu anda bu zorluğu aşmış durumdayız. Tüm hizmetleri bir bir yerine getirmek için çaba içindeyiz. Tüm mahallelerde asfalt, yol ve park çalışmamız var. 240 bin metrekare asfalt yol yapımı için ihale yaptık. Belediye hizmet binası ihalesine, iki adet kapalı semt pazarı, bir kültür evi ve beş adette SODES destekli park yapımı için ihale çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca sadece yol değil kalbe giden yolları yapmak içinde çaba harcıyoruz. Bu amaçla 'Sarıçam'a hoş geldin bebek', 'Sarıçamlı benim de elimi tut' ve yaşlılar için sağlık hizmeti gibi sosyal projelerimiz de mevcut" dedi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman'da parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yalman, AK Parti Hükümetinin yapmış olduğu başarılı icraatların halka iyi anlatılması yönünde teşkilat olarak gayretlerini daha da artıracaklarını söyledi. Her şeyden önce kriz kelimesinin insanların Lügatinden çıktığını belirten Yalman, AK Parti'yi halkın üç dönem üst üste iktidara taşıyarak ödüllendirdiğini kaydetti.

Daha sonra Teşkilat Başkanı Cumali Altınöz, faaliyetler hakkında bilgi verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Meclisi'nde 'Değişim ve Dönüşüm' Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement