Ödemiş'te AK Parti Aday Adayları İçin Mülakat Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te AK Parti Aday Adayları İçin Mülakat Düzenlendi

Ödemiş\'te AK Parti Aday Adayları İçin Mülakat Düzenlendi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında, belediye meclisi üyeliklerine aday adayı olan isimler için mülakat düzenlendi.

10.12.2013 10:39  Güncelleme: 10:40

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nda belediye meclisi üyeliklerine aday adayı olan isimler için mülakat düzenlendi.

Belediye meclisi üyeliklerine aday adayı olan partililerle bire bir görüşmeler yapılırken, mülakat öncesi toplantı düzenlendi. Toplantıda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, AK Parti Bölge Koordinatörü Mustafa Gedikoğlu, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile aday adayları hazır bulundu.

Meclis üyeliklerine aday adayı olan partililerle bir ön görüşme gerçekleştirildiğini ifade eden AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, partinin tüm birimleriyle 30 Mart'taki seçimlere hazır olduğunu ve Ödemiş'i yeniden AK belediyecilikle tanıştıracaklarını vurguladı.

Bölge koordinatörü Mustafa Gedikoğlu ise hedeflerinin AK siyaseti liyakatle temsil edebilecek, saygın ve toplumca sevilen isimleri meclis üyesi adayı olarak seçmek olduğunu belirterek, AK Parti'nin 2009 yılındaki seçimleri Ödemiş'te telafi edeceğini söyledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de yaptığı konuşmada, "13 Aralık'ta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'e gelerek Ege Bölgesi'nin il il, ilçe ilçe belediye başkan adaylarını ve meclis üyesi adaylarını açıklayacak. İzmir'in açıklanması ise malumun ilanı olacak diyebiliriz. Burada meclis üyeliklerine aday adayı olan, meclis üyesi olan arkadaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Her yerde AK Parti'nin bu ülkede 11 yılda yaptıklarını, hayata geçirdiği projeleri anlatmaları gerekiyor. Bütünşehir yasasının kazanımlarını ifade etmeleri gerekiyor. Aday adayları ile görüşmelerimizi Karaburun'dan başlattık. Bugün de Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'ı tamamlayacağız. Güçlü belediye meclisleri oluşturarak AK Belediyeciliği İzmir'de herkese göstermek zorundayız. Bütünşehir yasasına muhalefet dört koldan sarılmış durumda. Düne kadar bu yasaya şiddetle karşı çıkanlar şimdi en uzak köylerin yollarını asfaltlama derdine düştü. Ödemiş'te 5 yıldır hizmet göremeyen, asfaltı yapılamayan sokaklar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce bu sayede asfaltlanır duruma geldi. En uzak yerlere hizmet götürmenin telaşı yaşanırken İzmir'in hali de ortada. Bütünşehir yasasına hayır diyenler de onlardı. Tüm bu gerçekleri anlatmak için söylem birliği içerisinde olmalıyız. Adaylarımız bu konuda parti yayınlarından yararlansın, medyayı iyi takip etsin. Yıllardır Büyükşehir'in İzmir'de yapamadıklarını anlatsınlar. 35 projemizin 2,5 yıllık süreçte 17 tanesi ya tamamlandı, ya da yapımı sürüyor. 35 proje mutlaka anlatılsın" dedi.

Meclis üyelerinin belediye başkanının meclis üyesi değil partinin meclis üyesi olacağına da vurgu yapan Badem, "AK Parti'nin kurumsal bir kimliği var. Meclis üyesi olmak isteyen arkadaşlarımız bu kurumsal kimliğe uygun bir profilde olmalılar. Belediye başkanının değil AK Parti Genel Merkezi'nin adayı olduklarını bilmeliler. Artık belediye meclis üyelikleri noktasında da kararı genel merkez veriyor. Ödemiş'te yeniden AK Belediyecili'ğin projelerini gerçekleştirmesi için hep birlikte, sen-ben demeden çalışmalıyız. Boşa geçen zamanın telafisi için hızla merkezi iktidarın gücünü Ödemiş'e aktarmalı ve hissettirmeliyiz" dedi.

Toplantının ardından Badem ve Gedikoğlu, meclis üyeleri ve meclis üyeliklerine aday adayı olan partililerle görüşmeler gerçekleştirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te AK Parti Aday Adayları İçin Mülakat Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement