AK Parti Derebucak İlçe Başkanlığı'nda Nöbet Değişimi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Derebucak İlçe Başkanlığı'nda Nöbet Değişimi

AK Parti Derebucak İlçe Başkanlığı\'nda Nöbet Değişimi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Derebucak İlçe Teşkilatı'nın yapılan olağan genel kurulunda ilçe başkanlığına Adem Sütçü seçildi.

28.01.2012 17:13

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Derebucak İlçe Teşkilatı'nın yapılan olağan genel kurulunda ilçe başkanlığına Adem Sütçü seçildi.

Aralık ayında yapılacağı duyurulan ancak AK Parti Genel Merkezi tarafından ertelenen İlçe Teşkilatı olağan genel kurulu, Derebucak Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Mustafa Kabakçı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Erkuş, Mustafa Kürkçü, Derebucak İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, partinin belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer ile delegeler katıldı.

Kongrede kürsüye gelen milletvekilleri ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kongreye ilçe başkanı olarak katılan Hüseyin Kısa bu göreve yeniden aday olmadı. Protokol konuşmalarının ardından kongrede seçime tek liste girdi. Yapılan seçim sonrasında Adem Sütçü delegelerin oyu ile ilçe başkanlığı görevine seçilirken, yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il delegeleri de belirlendi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Derebucak İlçe Başkanlığı'nda Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement